SJF Riffelkurser

Sådan får du "Riffeljagt tilladt" påført dit jagttegn

  1. Gennemfør Obligatorisk riffelskydeforløb 
  2. Bestå riffelprøven

Nye jægere, som ikke har været til riffelprøve før, skal gennemføre det obligatoriske skydeforløb forud for riffelprøven.

Dette kursus henvender sig til ny jægeren.

Formålet med kurset er, at give den enkelte jæger en større forståelse for egne evner og begrænsninger ved skydning til løbende vildt - både i forhold til afstand og hastighed.

*****


Skydeundervisning med egen riffel instruktør - Og du har ”banen helt for dig selv”.

Jagtskolen i SJF tilbyder dig 2 skydekursuser RK1 og RK2, som foregår på vores egne baner, under afslappede forhold, og hvor du/I har hele banen for dig/jer selv. Der vil ikke være andre til stede, udover dig/jer og senior instruktøren. Der vil maks. være 4 på et hold, som derved giver os rigtig god tid, til sammen at gennemgå de behov og ønsker og udfordringer, som netop du måtte have. Vi starter undervisningen med en kort snak om din erfaring, ønsker og udfordringer. Herefter ser vi på din riffel og gennemgår hvordan du og din riffel passer sammen. Herefter gennemgår god praktisk teori og ”fif” til at blive en god riffeljæger. Så går vi på vores egen 100 M skydebane, hvor vi sammen foretager korrekt indskydning af dit gevær. Vi vil foretage enten stående, liggende, knælende eller siddende skydning med forskellige former for anlæg, helt efter dit behov. Alt sammen for at sætte fokus på din vej til “det gode skud”, ikke blot én gang, men hver gang.