RK0 - Obligatorisk riffelskydeforløb

kursusplan og tilmelding

Pris 500,00 kr. Klik på den ønskede dato for tilmelding

OBS!

Siden den 18. januar er det nye våbenregister nærmest brudt totalt sammen. Det vil sige, at der kommer forsvindende få godkendelser ud fra PAC. På nuværende tidspunkt er der antageligvis i omegnen af 17.500 fornyelser af tilladelser, som afventer en sagsbehandling og endelig afslutning. Dertil kommer et ukendt antal af nye ansøgninger til nye våben.

***RK0-2022***


Vi har et korps af kompetente og uddannede instruktører som på skydebanen på Selinevej 5 tilbyder gennemgang af det obligatoriske skydeforløb som skal gennemføres forud for Riffelprøven. Alle er velkommen

Kurserne afholdes af Storkøbenhavns Jagtforening på vores skydebane i Københavns Skyttecenter  Selinevej 5   2300 København S. Bane 5

Baneoversigt

SJF-Kursusforløb

Miljøstyrelsens Instruks for obligatorisk riffelskydeforløb

Personligt dokument for riffelskydeforløbet Skema

Hvem skal gennemføre det obligatoriske riffelskydeforløb?  

  • Nye jægere, som ikke har været til riffelprøve før, skal gennemføre det obligatoriske skydeforløb forud for riffelprøven. Består de ikke prøven i første forsøg, kan de tilmelde sig en ny riffelprøve og behøver her ikke at fremvise bevis for det obligatoriske skydeforløb.  
  • Nye jægere, som har været til riffelprøve før den 1. juli 2020, men som ikke bestod, behøver ikke at gennemføre det obligatoriske skydeforløb.  
  • Nye jægere, som har været til riffelprøve efter den 1. juli 2020, men ikke bestod, behøver ikke at gennemføre det obligatoriske skydeforløb igen.  
  • Jægere med teksten “Riffeljagt tilladt” påtrykt jagttegnet, eller som har bestået riffelprøven før, behøver ikke at gennemføre det obligatoriske skydeforløb.