RK1 - Obligatorisk riffelskydeforløb

Bliv klar til Riffelprøven

kursusplan og tilmelding

Pris 500,00 kr. Klik på den ønskede dato for tilmelding

Obligatorisk riffelskydeforløb (RK1)

2024Aflysningspolitik:

Tilmelding er bindende. 

  • Meldes der afbud 14 dage eller tidligere før refunderes halvdelen af beløbet. 
  • Meldes der afbud under 14 dage før refunderes beløbet ikke. 

Storkøbenhavns Jagtforening forbeholder sig retten til at aflyse arrangementer, hvor minimums­antallet af deltagere ikke er opnået, eller hvis andre omstændigheder gør, at arrangementet alligevel ikke kan gennemføres. I så fald refunderes deltagerbetalingen.


Vi har et korps af kompetente og uddannede instruktører som på skydebanen på Selinevej 5 tilbyder gennemgang af det obligatoriske skydeforløb som skal gennemføres forud for Riffelprøven. Alle er velkommen

Kurserne afholdes af Storkøbenhavns Jagtforening på vores skydebane i Københavns Skyttecenter  Selinevej 5   2300 København S. Bane 5

Baneoversigt

SJF-Kursusforløb

Miljøstyrelsens Instruks for obligatorisk riffelskydeforløb


Hvem skal gennemføre det obligatoriske riffelskydeforløb?  

  • Nye jægere, som ikke har været til riffelprøve før, skal gennemføre det obligatoriske skydeforløb forud for riffelprøven. Består de ikke prøven i første forsøg, kan de tilmelde sig en ny riffelprøve og behøver her ikke at fremvise bevis for det obligatoriske skydeforløb.  
  • Nye jægere, som har været til riffelprøve før den 1. juli 2020, men som ikke bestod, behøver ikke at gennemføre det obligatoriske skydeforløb.  
  • Nye jægere, som har været til riffelprøve efter den 1. juli 2020, men ikke bestod, behøver ikke at gennemføre det obligatoriske skydeforløb igen.  
  • Jægere med teksten “Riffeljagt tilladt” påtrykt jagttegnet, eller som har bestået riffelprøven før, behøver ikke at gennemføre det obligatoriske skydeforløb.