Nyhedsbrev

21-07-2019 22:02:11 af svend.isling@sjf.dk

Nyhedsbrev juli 2019

Det sker i august

Mosetræf 25. august 2019 kl. 10:00

Kære medlem - den 25. august 2019 er foreningens klubhus "Mosehuset" Mosesvinget 3, 2400 København NV åbent i forbindelse med Mosetræf 2019, en årlig tilbagevendende begivenhed omkring Utterslev mose. Kun 6 km nordvest for centrum af København ligger et af de største naturområder i det Storkøbenhavnske område "Utterslev Mose", som blev fredet i 2000. Det samlede areal er 221 ha.

Foreningens klubhus er beliggende i dette smukke område, hvor du, din familie og dine venner naturligvis velkomne denne dag.

Der er følgende aktiviteter for hele familien:
  • gå på opdagelse på ”børnejagtstien”
  • lav et armbånd
  • lav en fuglekasse 
  • der er en bane til bueskydning for børn
  • opbrækning og forlægning af hjortevildt
  • der vil være smagsprøver på fasansuppe og grillet dådyr

 

Link til => PROGRAM

 

OBS!

I forbindelse med arrangementer "Mosetræf" har vi behov for nogle frivillige hjælpere, hvis det var noget for dig så send en mail til olejervin@gmail.com. Der er tale om dagene 13. august aften planlægningsmøde, 24. august forberedelsesmøde og 25. august Mosetræf dag. Vi mangler hjælpere til alle datoer, så kan du en eller flere dage så send en mail.

 

OBS - OBS!

I forbindelse med opdatering af foreningens hjemmeside, blev filen der indeholder oplysning om hvem, der har frameldt nyhedsbrevet desværre beskadiget. Derfor kan det ikke udelukkes, at nogle af Jer modtager dette nyhedsbrev. Vi henstiller til at I foretager en afmelding igen. Vi beklager for ulejligheden.