Nyhedsbrev

25-08-2018 21:53:55 af svend.isling@sjf.dk

Storkøbenhavns Jagtforening

Nyhedsbrev september 2018

5. september 2018 kl. 19:30 - Kom og hør om efterårets hornblæsning

At kunne blæse på jagthorn er ikke kun forbeholdt naturtalenter og folk fra hjem med klaver. Naturligvis har nogle nemmere ved at lære kunsten end andre - men læres kan det!

Flere medlemmer har ytret ønske om, at der blev startet en gruppe til jagthornsblæsning. Har du selv ønsket om at begynde at spille på jagthorn, eller tage det op igen efter en pause, så mød op. Har du eget jagthorn og/eller trompet så medbring det meget gerne.

Undervisningen vil følge Dansk Jægerforbunds jagthornsprogram og forberedelse til at kunne bestå prøverne i bronze, sølv eller guld.

 

8. september 2018 DM på løbende hjort og gris

I weekenden d. 8. og 9. September afholder Storkøbenhavns Jagtforening DM på løbende hjort og gris på hjortebanen, Københavns Skytte Center, Selinevej 5, 2300 København S

Der er derfor lukket på elg og grisebanen, og der kan forekomme ventetid på indskydningsbanen.

Tilmelding til Søren List 26131101 - Yderligere information => HER 

 

11. september 2018 kl. 19:30 - Foredrag og oplæg til 3 kommende vildsvinejagter i det svenske

Vildsvinejagter i Holmsjö i Sverige. Der er mulighed for at høre nærmere om de sidste 3 jagter og se lidt video fra vores ture samt blive klogere på, hvordan det hele foregår. Da aftenens forløb endnu ikke er helt på plads, vil hjemmesiden løbende blive tilføjet info om arrangementet.
Beskrivelse => HER

Der vil i løbet af aftenen, være mulighed for tilmelding til jagterne. Derefter vil der på de aktuelle datoer blive mulighed for tilmelding via hjemmesiden.

 

25. september 2018 kl. 19:30 - Demonstration og teknikken bag Swarovski kikkerter

Swarovski Optik info aften i sammenarbejde med Jagtuniverset og Swarovski optik.

Martin Kjeldsen fra Swarovski Optik kommer og fortæller om deres produkter, firmaets historie samt optiske begreber mm. Der vil i løbet af aftenen være mulighed for at se et stort udvalg af forskellige kikkerter, få info omkring hvordan en kikkert er opbygget, hvordan du justerer din kikkert korrekt, lystransmission, parallaxe justering samt ballistiske hjælpeprogrammer. Har du spørgsmål til din Swarovski kikkert, eller hvordan man indstiller et ballistisk tårn, har du her rig mulighed for at få hjælp.