Nyhedsbrev

08-06-2018 21:13:10 af svend.isling@sjf.dk

Sommer hilsen

Vi holder sommerferie:

  • Riffelbanerne er lukket fra 25. juni til og med 7. august 2018
  • Tirsdags arrangementerne starter op igen 5. september 2018 kl. 19:00

Har du forslag til et arrangement, foredrag, kursus eller ligende så send forslaget til info@sjf.dk vi mangler altid gode ideer fra medlemmerne.

Giv din jagtforening et skub

SJF skal være mere nærværende på de sociale medier. Der er allerede stor interesse for vores jagttegnskurser, og vi sidder naturligvis solidt i positionen som jægernes stemme i hovedstaden. Men vi vil gerne nå bredere ud; både for at få større synlighed og for at få organiseret de enkelte københavnske jægere – nye, unge og gamle – der (endnu!) ikke lige har fået øjnene op for foreningslivets herligheder.

Her har vi brug for din hjælp:

  1. Vi kunne godt tænke os at du sætter et ’like’ ved SJFs Facebook-side på facebook.com/storbyjagt. Her kan du følge med i historier, arrangementer og andet indhold fra foreningen. Alt det væsentlige udgives selvfølgelig stadig i dette mail-nyhedsbrev og i Diana, så du misser ikke noget, hvis du ikke har Facebook.
  2. Hvis du har noget på hjerte, eller har du blot en prægtig buk, du synes dine medjægere skal se, så har vi startet en Facebook-gruppe på facebook.com/groups/jaegerkbh. Invitér gerne dine jagtkammerater i Storkøbenhavn, og vær med til at skabe noget liv!
  3. Hvis du er på Instagram, så følg os på instagram.com/storbyjagt, hvor jeg sidder og prøver at give livet som storbyjæger med langt til naturen et humoristisk twist. Har du taget et godt billede, der siger noget om mødet mellem by og dyr, om den daglige udlængsel eller om sammenholdet uden for sæsonen, vil jeg med glæde smide det op.

Klik og bræk!

Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og deres familier en rigtig god sommer

Vores hjemmeside www.sjf.dk vi løbende blive opdateret med aktuelle nyheder.